Privacy


Cinekid Play - Privacy policy


Stichting Cinekid Amsterdam (Cinekid), Kattenburgerstraat 5 Gebouw 003 G, 1018 JA Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Cinekid verwerkt je persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken wanneer je inlogt bij Cinekid Play: 

E-mailadres, naam, bankrekeningnummer, overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in bijvoorbeeld correspondentie en telefonisch.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij spelers/gebruikers van 16 jaar of jonger toestemming hebben van ouders/verzorger of voogd. Als extra controle inspanning om te zorgen dat een ouder/verzorger toestemming geeft tot het maken van een account voor Cinekid Play vragen we, ook bij een gratis proefperiode, om. €0,01 over te maken. 

Zolang je Cinekid Play gebruikt zonder account, wordt er geen persoonlijke data opgeslagen.

Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

Cinekid verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Verzenden van onze nieuwsbrief – om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren – om je te contacteren over prijzen, mogelijkheden tot mee-ontwikkelen van Cinekid Play, om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten. Cinekid analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Cinekid behoudt zich voor een account van een speler/gebruiker te verwijderen of op non-actief te stellen als hier gedegen aanleiding (bijvoorbeeld een racistische of kwetsende gebruikersnaam of cyberpesten) toe is. Hier is geen correspondentie vanuit Cinekid voor benodigd.

Cinekid bewaart je persoonsgegevens tot beëindiging account. Zolang er gebruik gemaakt wordt van een gepersonaliseerd account zijn deze gegevens noodzakelijk te bewaren. Op verzoek kunnen gegevens en accounts worden verwijderd.

Cinekid verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Cinekid blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies


Wat is een cookie?

Een cookie is een klein (tekst)bestandje dat door je browser op je computer wordt opgeslagen wanneer je onze website bezoekt. Deze informatie kan bij je volgende bezoek naar ons worden teruggestuurd. Zo kan onze website je herkennen.


Waarom gebruiken wij cookies?
Cinekid gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Cookies zorgen ervoor dat de website snel is en je onze website veilig kan bezoeken. De cookies zorgen er ook voor dat wij kunnen zien hoe de website wordt gebruikt en hoe wij onze website kunnen verbeteren. Daarnaast kunnen cookies van onszelf of van derden worden gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Zo kunnen we de beste gebruikerservaring realiseren.


Welke cookies gebruikt Cinekid?


  • Functionele cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk om de website te laten werken. Zonder deze cookies kunnen niet alle elementen van de website worden geladen.

Cinekid plaatst de volgende cookies om de sessie met de server te bewerkstelligen, te controleren dat een formulier echt van de website komt en je cookiestatus te onthouden.

Laravel_session - bewaartermijn 2 uur
XSRF-TOKEN - bewaartermijn 2 uur
cookie_consent - bewaartermijn 1 jaar

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

We gebruiken cookies via de volgende diensten:

  • Emails worden verstuurd met mailgun.com (email adressen, namen)
  • Database opslag en hosting gebeurt op heroku.com (in de EU - naam, e-mailadres_)
  • Logging wordt nu weggeschreven naar papertrail.com (alle data komt hier in)
  • Email nieuwsbrief inschrijvingen komen aan bij mailchimp (email)
  • Betalingen worden afgehandeld door eCurring & Mollie. (naam, e-mailadres en bankrekeningnummer)
  • Voor het bijhouden van actieve gebruikers op de website gebruiken we google firebase (bijhouden wie op de site is, geanoniemiseerd)
  • Afbeeldingen e.d. worden gehost door AWS S3 (wordt alleen ingeladen)
  • Het domein wordt beschermd door cloudflare.com (alles gaat hier doorheen)
 
  • Analytische cookies
Analytische cookies worden gebruikt om de kwaliteit en effectiviteit van onze website te bekijken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers wij op de website krijgen en welke pagina's zij bezoeken. Deze informatie gebruiken wij om onze website te analyseren en verbeteren.

De Google Analytics cookies worden door Cinekid geplaatst om inzage te krijgen hoe bezoekers onze websites gebruiken. Met deze cookies maken we reportages en optimaliseren we onze website. De cookies verzamelen op anonieme wijze hoeveel bezoekers op de site komen, waar ze vandaan komen en welke pagina’s zij hebben bezocht. Meer weten over de Google Analytics cookies? http://www.google.com/policies/privacy/  

  • Tracking cookies
Wij vragen je toestemming om tracking cookies te plaatsen van onderstaande partijen, zodat we passende en relevante content kunnen tonen op onze website. Cinekid heeft geen invloed op de manier waarop derden tracking cookies plaatsen. Cinekid heeft geen toegang tot de gegevens die derden verzamelen. Op basis van de pagina's die jij hebt bezocht, tonen zij advertenties waarvan deze partijen denken dat deze interessant voor jou zijn.

Google plaatst cookies om je voorkeursinstellingen te onthouden en relevante content te bieden. Het is voor Cinekid niet mogelijk deze informatie naar een persoon te herleiden. Als je wilt weten welke gegevens Google precies over je verwerkt, bekijk dan hier de privacyvoorwaarden: www.google.com/policies/privacy.

Cinekid plaatst cookies van Facebook om je relevante advertenties te tonen. De cookies zijn een willekeurig gegenereerd ID die je herkent en het aantal bezoeken, browsertype en datum registreert en deze deelt met Facebook. Deze anonieme gegevens over je surfgedrag kunnen met Facebook worden gedeeld, omdat op onze pagina’s een Facebook pixel is geïmplementeerd. Het is voor Cinekid niet mogelijk deze gegevens naar een individu te herleiden. Voor meer informatie over de cookies van Facebook kijk op www.facebook.com/help/cookies.

Cinekid plaatst video's van YouTube en Vimeo op de website. Deze diensten plaatsen cookies om hun gebruikerservaring op anonieme wijze te optimaliseren. Cinekid heeft geen invloed op de cookies die Vimeo of YouTube plaatst. Meer informatie over de privacyvoorwaarden kijk hier https://policies.google.com/privacy en https://vimeo.com/privacy

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Cinekid en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Het veranderen of wijzigen van je persoonsgegevens kan betekenen dat je geen aanspraak meer kan maken op de volledige functionaliteit van Cinekid Play of aanverwante activiteiten. Hieraan verwante verloren data kan niet meer terug worden gehaald.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdragen van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar [email protected].

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Cinekid wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Cinekid neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via [email protected]

Wij nemen de privacy van onze bezoekers serieus. Op deze website worden functionele, analytische en tracking cookies gebruikt om uw bezoek aan deze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Lees meer