Loading...
Bezig met laden…

Workshop: Fotoshoot met Zaklamp

Workshop
Teken je favoriete filmsterren op de filmstrook en laat je foto's zien aan al je vrienden en familie!

WAT HEB JE NODIG? 

 1. Pak het papier met de fotocamera en knip de vormen uit. 
 2. Knip de cirkel in het midden van de fotocamera eruit. Je kan ook met een naald gaatjes naast elkaar prikken tot je de cirkel eruit kan drukken. 
 3. Plak met de tape de twee smalle rechthoeken horizontaal op de achterkant van de camera. Eentje net boven het gat van de cirkel, eentje er net onder. 
 4. Bevestig met de tape de rechthoek met de cirkelopening, op de twee smalle rechthoeken. Nu is je fotocamera klaar! 
 5. Neem het karton met filmstrook en knip alles uit. Pak een potlood of stift en tekenen maar! 
 6. Steek de strook met jouw tekening in de fotocamera. Schuif de strook tussen het vierkant aan de achterkant van het fototoestel. Wat een prachtige foto’s!
 7. Pak de transparante folie uit de doos. 
 8. Knip de folie uit op de grootte van de papieren filmstrook van de vorige opdracht. 
 9. En tekenen maar! Teken met stift de personen die aanwezig zijn op jouw thuisfestival op de folie.  
 10. Steek nu jouw strook folie in het fototoestel, net zoals bij de vorige opdracht. Schuif je filmstrook van folie tussen het vierkant aan de achterkant van het fototoestel.  
 11. Pak je zaklamp. Draai eerst het uiteinde van de zaklamp open. Je ziet een wit papieren cirkeltje liggen. Haal dat eruit en draai het uiteinde terug op de zaklamp. Nu is die helemaal klaar voor gebruik. 
 12. Houd het fototoestel op een afstand van een witte muur, en schijn erop met de zaklamp. In het donker kan  je je foto’s het best zien. Hoe cool is dit!
Credits
PresenterDicky Jansen
ProducerMarbl.tv
Wij nemen de privacy van onze bezoekers serieus. Op deze website worden functionele, analytische en tracking cookies gebruikt om uw bezoek aan deze website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Lees meer